dimarts, 20 de febrer del 2024

PROJECTE: ELS CONTES

 Durant la setmana del Carnaval 🎉 hem estat treballant el nostre PROJECTE: 

                                                   ELS CONTES

La papallona màgica  ens va demanar ajuda per recuperar unes lletres que havien desaparegut dels contes del seu país.


La classe dels Patufets i les Patufetes vam estar investigant però el primer que havíem de fer era treballar el nostre conte de la classe "En Patufet" i més tard els altres contes de les classes d'infantil. En el nostre conte vam treballar els noms dels personatges i altres elements (bou, Patufet, safrà, col...); Vam identificar lletres del nostre nom que fóssin iguals que les del PATUFET; Vam anar a buscar lletres perdudes per l'escola i vam averiguar que amagàven una paraula... el nom del nostre personatge... 

                                 
També vam comptar elements treballant els nombres; vam experimentar i manipular amb una col i vam pintar amb pintura  i amb safrà; i vam fer tallers amb tots els nens i nenes de tot infantil 💖 i representacions del nostre conte. Ah!!! I vam construir la nostra disfressa de Carnaval. Ens ho vam passar d'allò més bé! 


La classe del Peix Irisat  vam estar treballant el nostre conte i també els altres d'infantil. Vam parlar de quins eren els personatges que sortien en el conte (peixet blau, estrella de mar, pop...). Vam buscar les lletres perdudes per l'escola que formaven la paraula EL PEIX IRISAT. També vam comptar quants personatges apareixen en el conte, vam pintar el peix irisat seguint uns números i vam pintar el nostre peix irisat amb molts colors! A més a més, vam fer tallers per treballar els contes amb els nens i nenes d'infantil. Ens vam pintar la cara, vam fer una vareta màgica i fins i tot un barret de Contacontes! Va ser molt divertit! I per últim... ens vam posar la disfressa del nostre Peix irisat i vam sortir al carrer!





                           Tallers Educació Infantil