Benvinguts i benvingudes al Bloc de P4!!

En aquesta pàgina trobareu imatges de les activitats que fem a l'escola els SUPERHEROIS/ÏNES i els UNICORNS.

dimarts, 14 de juny de 2022

ELS OFICIS A LA CLASSE DELS COCODRILS

🐊 ELS OFICIS 🐊

Fa uns dies ens va visitar a la classe dels cocodrils la mare de l'Abril Aznarez!!! Ens va explicar quin és el seu ofici.. I ens va encantar!!!! És mossa d'esquadra, i ens va explicar moltes coses relacionades amb la seva feina!! També ens va portar moltes coses amb les quals vam jugar i també ens va regalar una coseta......Molts dibuixos amb imatges dels diferents tipus de policies i unitats especials que vetllen per la nostra seguretat.

En acabar la seva explicació tots els cocodrils volien ser policies de grans!! Ens ho vam passar molt bé!!

Gràcies Maite!!!!També ens va visitar el pare de l'Arlet!!! En Jordi!!! i sabeu a què es dedica???? És cuiner!!!! ens ho vam passar súper bé!! vam jugar a fer de cuiners i clients, ens va portar moltes cosetes per jugar i fins i tot un barret de cuiner, el qual vam decorar com més ens va agradar!!! 

Mireu quins bons cuiners i bones cuineres estem fets!!! Quan ho necessiteu els cocodrils us poden preparar un molt bon dinar!!!!!😆😂

Gràcies Jordi!!!!
Per últim el dilluns ens va visitar la Mireia, la mare de l'Erik!!! Es dedica als riscos laborals, i ens va ensenyar moltes coses relacionades amb la seva professió. 
És un ofici poc conegut per a molts però molt i molt important, doncs gràcies a la tasca de la Mireya estem més segurs en el nostre lloc de treball. 
Ens ho vam passar molt i molt bé, doncs ens va portar molt de material amb el qual entendre una mica més la seva tasca!! A més vam jugar molt i molt amb tot!! Guants, ulleres, chalecos,...Mireu mireu!!!
Gràcies Mireya!!!! Amb la teva visita hem conegut un ofici poc conegut i diferent!!!!